Edzőtábor 2024

Edzőtábor információk!

 

Helyszín:                                Mártély Erdei Iskola.

Időpont:                                 Július 19-28-ig (9 éjszaka).

A tábor ára:                           Egyesületi tag, 94.500 Ft/fő/9 nap

                                               Külsős résztvevő, 103.500 Ft/fő/9 nap

 

Családi kedvezményekről szóban beszélünk!

 

Az ebéd. Az ételt a helyszínre szállítják, saját magunk szétosztjuk és ebédelünk a szállásunkon. A szálláson is van étkészlet, lehet használni, de sajátot is lehet hozni.

A reggeli és vacsora egyénileg. A közelben van egy Coop élelmiszer bolt, ahol egyénileg be lehet vásárolni, akár naponta is. A tapasztalatok szerint sok főtt étel megmarad az ebédből, ez szokott a vacsora is lenni. A kenyeret közösen vesszük. Ha valaki termel zöldséget, gyümölcsöt örömmel vesszük a nagyobb mennyiséget!

Lesz edzés nélküli pihenőnap, a 9 nap nagyon sok lenne pihenés nélkül.  Nincs fizikai edzés, csak „lustálkodás”, közös sütés-főzés. Erre a napra nincs ebéd rendelve magunk csináljuk közösen.

Főbb program: napi két íjász edzés, erősítés, elmélet, mentális gyakorlatok.

Az íjászedzéseken kívül lesz lehetőség strandolni, kenuzni, kerékpár túrát tenni, van lehetőség ping-pongozni, tollaslabdázni, csocsózni, meglátogatjuk a tanösvényt, stb.

A jelentkezéseket és a befizetést Banda Tibornál lehet intézni, legkésőbb július 11-ig.

 

Kérlek benneteket minél előbb jelezzétek részvételi szándékotokat!

 

A táborba történő kiköltözés menete: július 19-én 9.00-kor az egyesület íjászpályáján lesz a gyülekező, pakolás, indulás kb.10.00 kor. A vidékiek mehetnek egyenesen Mártélyra az erdei iskolába.

A szálláson:  A fiúknak van egy nagyszoba fürdőszobával, a lányoknak pedig egy másik nagy méretű szoba, szintén fürdőszobával, az ágynemű biztosított.

Ami kell: saját étkészlet, evőeszköz, (érdemes minél egyedibbet hozni, hogy megismerd, amikor mosogatni kell), a hideg étel (reggeli-vacsora saját élelmiszer) tárolására alkalmas doboz névvel ellátva. Ez kerül a közös hűtőszekrénybe. Tisztálkodó felszerelés, törölköző, papucs, napvédő krém, szúnyogriasztó (a pályára s a szobába is) esőruha, kempingszék, napernyő, (mindenféle védőeszköz ami a nap ellen megvéd!). És természetesen a teljes íjászfelszerelés, alkatrészekkel, szerszámokkal.

Remélem már Ti is nagyon várjátok!

Érvényes: 

2024. május 27. - 2025. május 27.