Versenyeredményeink 2018 első feléből

Éremtáblázatunkban szépen gyűlnek az eredmények, bár még csak április van, máris közel 40 dobogóra állással büszkélkedhet egyesületünk tradicionális, barebow, vadászreflex, olimpiai és csigás kategóriákban.

A tavaszi 3D Vadászat a Szegedi Szittyaföldön nevű örömíjász versenyen vadászreflex kategóriában, a gyermek korosztályban Farkas Babett aranyérmet szerzett, a kadett korosztályban Lakatos Ágnes aranyérmet, Török Petra pedig bronzérmet hozott, a felnőtt nők között pedig Hódosy Annamária lett ezüstérmes. Bálint Bence olimpiai íj kategóriában, kadett korosztályban lett aranyérmes.

Gyarmati Gábor eredményei már most szinte megszámlálhatatlanok. Újvidéken 3D versenyen arany, a Szegedi Szittyák 3D versenyén arany, Siklóson 3D-n is és a távlövésben is arany, a budaörsi teremíjász OB-n ezüst, a kecskeméti kvalifikációs teremversenyen bronz, a füzesgyarmati és a kiskunfélegyházi történelmi íjászversenyeken ezüstérmek, a Eelekről a Viharsarki Kupáról bronz, Miskéről 3D-n ezüst, Mezőberényből arany…

Dr. Paczona Róbert barebow kategóriában szerzett aranyérmet a sötétvölgyi 3D versenyen.

Pályaíjászaink közül Tápiószentmártonban Olasz Dani kadet kategóriában, 60 méteren aranyérmet szerzett. Dr. Paczona Róbert a 3D versenyen barebow kategória népes mezőnyében ezüstérmet szerzett.

A budapesti terem OB-n Banda Árpád felnőtt olimpiai reflex kategóriában magabiztosan szerezte meg a 21. országos bajnoki címét, Juhász Gábor ugyanebben a kategóriában 6. helyen végzett, Faragó-Szuhai Krisztiián 19 helyen zárta a versenyt. Gyarmati Gábor senior vadászreflexes versenyzőnk ezüstérmet szerzett. Hőhn Gréta olimpiai reflexes ifjúsági versenyzőnk felnőtt női korcsoportban indulva (!) a dobogó 3. fokára állhatott, míg a kadet korosztálynál Olasz Dániel Péter olimpiai versenyzőnk bronzéremmel térhetett haza, Paplogó Marcell pedig 4. helyen végzett.

A kecskeméti teremversenyen  Banda Árpád felnőtt, Paplogó Marcel kadet kategóriában lett aranyérmes, Hőhn Gréta ifi versenyzőnk felnőttben indulva ezüstérmet szerzett, Gyarmati Gábor bronz éremmel tért haza.

Az IFAA terem EB-n Banda Árpád irányzékos reflexíjas kategóriában Európa bajnoki címet szerzett IFAA versenyrendszerben. Árpád második napi flint eredménye és a három nap összesített eredménye az IFAA szövetség új Európa és Világcsúcsa.

Dr. Paczona Róbert barebow (húrmértékes technika) kategóriában, nagyon szoros mezőnyben a 9. helyet szerezte meg.

A budaörsi teremversenyen Banda Árpád első, Paplogó Marcell második, Olasz Dániel harmadik helyezést szerzett.

A Budapest Bajnokságon Paplogó Marcell első helyezést, míg Olasz Dániel negyedik helyezést szerzett. Az olimpiai felnőtt nőknél Hőhn Gréta hatodik, a férfiaknál Juhász Gábor szintén hatodik és Faragó-Szuhai Krisztián 11. helyezést ért el. A csigás ifjúsági kategóriában Juhász Dénes a második helyre állhatott a dobogón.

Gratulálunk az eddigi eredményekhez, és további sikeres versenyévadot kívánunk azoknak is, akik még nem mérették meg magukat az idei szezonban.

http://szegedijasz.hu/hu/album/versenyeredm-nyek-2018-eleje-2018-04-28-aval

Érvényes: 

2018. április 28. - 2018. augusztus 28.