Versenyengedély kérés

                                                                                                                            

Az íjászatban is, mint minden más sportban az edzéseket látogató egyesületi tagok és tanulók nyilvántartása egy fényképes műanyag kártyával történik.

Ez a kártya szükséges az edzések látogatásához, a versenyeken történő induláshoz, ezzel igazoljátok az íjak sport célra történő használatát, birtoklását szállítását is. Ez a kártya tartalmazza az egyéni felelősség- és balesetbiztosítást is. Ezért az előző évekhez hasonlóan a versenyengedély kiváltása minden sportoló részére kötelező. A kártya kiváltása is ugyan úgy történik, mint az előző évben. A szövetség oldaláról két dokumentumot kell letölteni. (https://misz.hu/dokumentumok -on belül, alul a nyomtatványok közül a „versenyengedély kérő lap 2020” és a „sportolói hozzájáruló nyilatkozat” nevű dokumentumokat. Ezeket géppel kellene kitölteni. Akinek már volt ilyen kártyája és adott már le fényképet, annak nem szükséges új képet mellékelni, de aki még nem csináltatott ilyen kártyát legyen kedves egy igazolvány képet is csatolni.

Amit hozzám el kell juttatni, az a két kitöltött dokumentum és egy sportorvosi igazolás, amit a versenyengedély kérő lapra is rá lehet íratni a sportorvossal, de lehet külön lapon is és 6.000 Ft. A beérkező kérelmeket összegyűjtöm és továbbítom a szövetség felé.

Lehet, hogy ebben a helyzetben úgy tűnik, nem kell még ezt intéznünk, de egyszer ennek is vége lesz és beindulnak az edzések és versenyek. Az igazolványkészítésnek is van átfutási ideje, kérlek benneteket kezdje el mindenki a dokumentumok kitöltését és a sportorvos intézését. Szeretném a beérkező kérelmeket egyszerre, egyesületi szinten intézni, ezért minél előbb küldjétek felém.

A témával kapcsolatban bővebb infó: https://misz.hu/news/versenyengedely-2020-oktober

Ha kérdésetek van, keressetek!

Érvényes: 

2020. december 19. - 2021. december 19.