Terem Országos Bajnokság

                              

A hétvégén Győrújbaráton a terem Országos Bajnokságon szerepeltek íjászaink. Egyesületünk kilenc sportolója vett részt a versenyen.

Juhász Gábor olimpiai master kategóriában  indult és a rangsorolóban a második helyen zárt. Első kiesős meccsén 6-0-ra győzött, a második ellenfelével viszont nagyon szoros csata alakult ki, az 5-5-ös döntetlen után parádés szétlövéssel jutott tovább a SZISE íjásza. Az aranydöntőben Gábor ismét magabiztosan versenyzett és 6-0-ra nyerve a meccset, országos bajnoki címet szerzett.

Utánpótlás sportolóink közül Olasz Dániel Péter olimpiai kadett kategóriában első helyen végzett a rangsorolóban. Első ellenfelét 6-0-ra, másodikat 6-2-re, a harmadikat szintén 6-2-re verte. Dani a kiesős küzdelmekben végig nagyon koncentráltan versenyzett, esélyt sem adva ellenfeleinek, így országos bajnoki címet szerzett.

Tar Ferenc Milán, olimpiai serdülő kategóriában 7 ponttal megjavítva saját egyéni csúcsát kitűnően szerepelt. Fiatal versenyzőnk ebben az évben kezdte a versenyzést és már a dobogó második fokára állhatott, OB ezüst érmet szerezve. 

További eredmények:

Ónodi Boglárka olimpiai kadett 5.

Paplogó Marcell olimpiai ifjúsági 9.

Kis-Rózsa Valentina olimpiai felnőtt 9.

Dr. Paczona Róbert barebow felnőtt 9.

Kis János olimpiai master 11.

Faragó-Szuhay Krisztián olimpiai felnőtt 17

Banda Árpád olimpiai íjászunk nem vett részt a teremszezon versenyein. Megkezdte felkészülését a pálya évadra, a nyár elején már a tokiói olimpiai kvótáért fog versenyezni! 

 

Érvényes: 

2019. március 04. - 2019. december 31.