Szombaton pályaavató bográcsozás!

Szombaton (4-én) délelőtt 9-órától pályaavató bográcsozást rendezünk! Mindenkit szeretettel várunk!

Nagyon sokat dolgoztunk február óta az új íjászpályán és még van is egy kevés feladat. De szerencsére egyre kevesebb és kisebb munka van hátra. A természet közelsége megmaradt és a városban vagyunk!  Nagyobb és szebb lesz mint a régi pályánk! Reméljük, hosszú ideig tudjuk majd használni, és a fiatalok örömmel tanulják itt az íjászatot! 

Mindenki sokat segített, köszönet érte! Egy csapat vagyunk és ez nem is megy másként, amikor ilyen nagy munka van. Néhányan viszont kiemelkedően sokat dolgoztak, dolgoznak, akiket személy szerint szeretnék kiemelni. Anyagiakat, munkát, időt, kapcsolatokat nem sajnálva szó szerint folyamatosan tesznek azért, hogy megszépítsék, használhatóbbá, biztonságosabbá tegyék környezetünket. Biztosan állíthatom, nélkülük nem lenne most ilyen minőségű ílyászpályánk! 

Nagyon nagy köszönet Lekes Attilának, Dr. Ónodi Jánosnak, Tar Ferencnek és Király Csabának hogy folyamatos és kitartó munkájukkal támogatják egyesületünket!

A bográcsban bablevest főzünk füstölt csülökkel. Mindenki hozzon az ételnek megfelelő tányért, evőeszközt! Ha tehetitek, hozzatok innivalót, süteményt, egyéb nassolni valót, amit szeretnétek még fogyasztani.

Természetesen lesz egy kis munka is, de mellette sok lövés és egyéb programok.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Érvényes: 

2022. június 01. - 2023. június 01.