Őszi vadászat eredmények

A vasárnapi csodálatos napsütést kihasználva, az UTC-ISE íjászai éltek a lehetőséggel, és népes csapattal megjelentek a Szegedi Szittyák által immár hagyományosan megrendezett Őszi Vadászat megnezésű versenyen. Az egésznap tartó szép időt meghálálva összesen 10 érmet sikeresen be is gyűjtöttek.

A felnőtt nők mezőnyében, vadászreflex kategóriában Varga Zsuzsanna 1. helyet, míg Meszlényiné Palotás Judit, csupán 14 ponttal lemaradva az ezüstről, a 3. helyet szerezte meg.

Vadászreflex senior férfi kategóriában Gyarmati Gábor magabiztosan legyőzve ellenfelét 1. helyet szerzett.

Olimpiai felnőtt férfi kategóriában Juhász Gábor sikeresen vett revansot a tavasszal elszenvedett vereségért, és 1. helyen végzett, míg Nyári István az ezüst érmet jelentő 2. helyet hozta a csapatnak.

Az ifjú titánok is kitettek magukért, hisz mindannyian dobogón végeztek:

Juhász Dénes 3D vadász fiú kategóriában szerzett 1. helyet, Harkai Dénes CU fiú kategóriában gyűjtötte be az 1. helyezést, míg a három olimpiai íjász ifjú egymás mellé állhatott fel a dobogóra. Meszlényi Zoltán 1. hely, Paplogó Marcell 2. hely, Szabó Gábor 3. hely.

De nem szabad megfeledkeznünk a dobogóról épp csak lemaradt Nagyapáti Róbertről, és a többi versenyzőnkről sem, hisz jelenlétükkel ők is emelték a verseny színvonalát, és gazdagabbak lettek egy szép élménnyel.

Ez úton is gratulálunk mindannyiuknak!

Érvényes: 

2013. október 07. - 2013. december 31.