Sportorvosi vizsgálat és versenyengedélyek kiváltása 2019.

2019 január 30-a után az edzéseket csak azok a sportolók látogathatják, akik sportorvosi engedéllyel rendelkeznek! Azoknak a sportolóknak, akik 2019-es év folyamán bármilyen szintű és szervezésű versenyen szeretnének indulni, versenyengedély kiváltása kötelező!

Versenyengedély kiváltással kapcsolatos információk: http://misz.hu/news/versenyengedely-aktualis-kitoltes  továbbá: http://misz.hu/news/versenyengedely-2018

2018 december 1-én a Dél-Alföldi Régió közgyülésén az alábbi, mindenkit érintő változásokról született határozat: 

"A közgyűlésen megjelentek egyhangúlag egyetértettek abban, hogy a továbbiakban a regionális versenyrendszerekben csak olyan versenyzők indulhassanak, akik rendelkeznek érvényes MÍSZ versenyengedéllyel, és sportorvosi igazolással. Kérlek benneteket, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében, erről a körülményről a versenyekre járó tagjaitokat időben tájékoztassátok. Ennek a követelménynek a továbbiakban a regionális versenyszabályzatokban, és az engedélyezett versenyek versenykiírásában is feltüntetésre kell kerülnie..."

Bővebben a teremben kifüggesztett információs táblán olvashattok.

Kérem az érdekelteket a versenyengedélykérő lapok kitöltésére! A kitöltött lapokat, ha kell fényképet és az árát minél előbb juttassátok el hozzám.

Banda Tibor, 20 9212 791

Érvényes: 

2018. december 04. - 2019. február 28.