Nyílt nap

               

2020 09 26-án szombaton  nyílt napot tartottunk a SZISE Balatoni utcai pályáján, amelyre a látogatók folyamatosan érkeztek. Szerencsére a rossz idő elmaradt, így lehetőség volt, sok beszélgetésre, az íjászattal kapcsolatos kérdések megválaszolására és nem utolsó sorban az íjak kipróbálására is.

               

Egyesületünk sportolói, nemzeti válogatott versenyzőink, regionális válogatott íjászaink és tanfolyamos tanulóink is bemutathatták tudásszintjüket az érdeklődők előtt. Az íjász sport népszerűsítése mellett egy remek hangulatú napot tartottunk. Köszönjük a finom süteményeket, az egész napos szendvicsszolgáltatást és a komoly háttérmunkát, amelyet az egyesületünk tagjai és a szülők biztosítottak!

               

               

Az íjász versenysportot az ilyen jellegű napok nélkül nem lehet megismerni. Az eszközök kipróbálása, a versenyíjak megcsodálása, az íjászok harmonikus mozgása így testközelből nézve is szemet gyönyörködtető látványt nyújtott. Reméljük sok fiatal és idősebb látogató érdeklődését keltette fel, és minél többen vágnak bele ebbe a az egész testet és szellemet megmozgató olimpiai sportba!

Érvényes: 

2020. szeptember 29. - 2021. szeptember 29.