Edzőtábor információk!

Helyszín:                                Mártély Erdei Iskola.

Időpont:                                 Július 5-10-ig (5 éjszaka).

A tábor ára:                           SZISE tagnak 37.500 Ft/fő

Külsős sportolóknak 42.500 Ft/fő

Családi kedvezményekről szóban beszélünk.

 

Az ebéd. Folyamatban van a tárgyalás egy étkeztető céggel. Terveink szerint az ételt a helyszínre szállítják, saját magunk szétosztjuk, saját étkészletünket használva ebédelünk a szállásunkon, majd elmosogatunk. Reméljük, hogy jobb minőségű ebédet kapunk, mint eddig.

A reggeli és vacsora egyénileg. A közelben van egy Coop élelmiszer bolt, ahol be lehet vásárolni, akár naponta.

Esténként, ha a program lehetővé teszi közös sütés, főzés.

Az íjászedzéseken kívül lesz lehetőség strandolni, kenuzni, kerékpár túrát tenni, van lehetőség ping-pongozni, tollaslabdázni, csocsózni, meglátogatjuk a tanösvényt, stb.

A jelentkezéseket és a befizetést Banda Tibornál lehet intézni, a jelentkezéseket legkésőbb június 20-ig tudjuk elfogadni.

 

Kérlek benneteket minél előbb jelezzétek részvételi szándékotokat!

 

A táborba történő kiköltözés menete: július 5-én 9.00-kor az egyesület íjászpályáján lesz a gyülekező, a vidékiek mehetnek egyenesen Mártélyra az erdei iskolába.

 Kellene legalább 3 db utánfutó, vagy nagyobb szállító autó. A felszerelés felpakolása után indulás a táborba, kb. 11 órakor érkezünk.

A szálláson:   A fiúknak van egy nagyszoba fürdőszobával, a lányoknak pedig egy másik nagy méretű szoba, szintén fürdőszobával, az ágynemű biztosított.

Ami kell: saját étkészlet, evőeszköz,(érdemes minél egyedibbet hozni, hogy megismerd, amikor mosogatni kell)  tisztálkodó felszerelés, törölköző,  papucs, napvédő krém, szúnyogriasztó (a pályára s a szobába is) esőruha, kempingszék, napernyő, (mindenféle védőeszköz ami a nap ellen megvéd).

Remélem már Ti is nagyon várjátok!

Érvényes: 

2021. június 07. - 2022. június 07.