Hírek

Érvényes: 2019. december 11. - 2020. március 31.

Itt van ismét a december, eltelt egy év. Itt az idő megújítani a sportolói igazolványt. Mindenki töltse le a https://misz.hu/dokumentumok oldal legaljáról a nyomtatványok közül a Versenyengedély kérőlap 2019 -es dokumentumot. Csak az ezen beadott kérelmeket fogadják el! Az egyesületünk sportolóinak az igényeit egyesületi szinten, közösen intézzük. Az ára nem változott, 6000 Ft.

Érvényes: 2019. november 05. - 2019. december 31.

Holnap délután 17 órától indul a teremszezon!

A terem a Balatoni utcai pályánktól egy szűk kilométerre található a Lidicei téri iskolában.

Tervezett edzésidőpontok: szerda és péntek 17.00-19-ig. A hétvégén pedig szombaton délután 16-18-ig lesznek az edzések. 

Váltócipőt mindenki hozzon!

Érvényes: 2019. október 24. - 2019. december 31.

A nyáron kicsit elmaradtunk a tanulók vizsgáztatásával, de most már remélhetőleg ez is a megszokott módon folytatódik!

Érvényes: 2019. október 15. - 2019. december 31.

 

Ma a Szeged TV kint járt a pályánkon. Riport készült a fiatal versenyzőinkkel, akik az utóbbi időben nagyon szép eredményeket értek el.

Holnap a SzegedTV esti hiradójában lehet megnézni. 

Érvényes: 2019. október 15. - 2019. december 31.

 

 

Már hónapok óta nagyon szépen működik, pontosan mutatja a szelet és még nem volt módunk megköszönni.

Köszönjük Magyar Gábor ezt a mesteres saválló tartót! Reméljük, még sokan, sokáig fogják figyelni lövés közben!

 

Oldalak

Szegedi Sportíjász Egyesület

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg az íjászat szellemiségét, és mint olimpiai sportot újra közismertté és elismertté tegyük. A versenysporton kívül egy kiváló szabadidős tevékenységet ismerhet meg az, aki csatlakozik az íjászok egyre népesebb táborához. Egyesületünkben mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szakágat, pálya (olimpiai íjászat), terep, 3D, és történelmi szakág felé is lehet orientálódni. Nagy tapasztalattal rendelkező edzőink, instruktoraink egymásra épülő, több lépcsős oktatási rendszerben segítenek elsajátítani az íjászat technikáját, szabályait. Az edzéseket Banda Tibor, a Magyar Íjász Szövetség szövetségi kapitánya irányítja.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az olimpiai versenysport oktatására, utánpótlásbázis nevelésére. Fiatal sportolóink közül már négyen a nemzeti utánpótlás csoport tagjai, Banda Árpád felnőtt pályaíjászunk pedig az ország első számú válogatott olimpiai kategóriás versenyzője. Fiatal sportolóink eredményei e tekintetben önmagukért beszélnek.

Egyesületünk az Újszegedi Torna Club Íjász Szakosztályaként alakult 2000. szeptember 25-én azzal a szándékkal, hogy a régióban íjászattal foglalkozó, közös érdeklődési körű embereket összefogja. Mára önálló sportegyesületet hoztunk létre Szegedi Sportíjász Egyesület néven.

Tagjainknak rendszeresen szervezünk belső összejöveteleket, táborokat, szabadidős rendezvényeket is, amelyek jó hangulatukkal nagyban hozzájárulnak kiváló közösségünk folyamatos épüléséhez, és szakmai fejlődéséhez.

Íjászbemutatók, versenyek rendezését is vállaljuk rendezvényeken, falunapokon, céges csapatépítőkön és sportnapokon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Legyél Te is tagja egy lendületesen fejlődő egyesületnek!

Edzéseinkről bővebben az edzések fül alatt.

 

Feliratkozás Front page feed csatornájára