Hírek

Érvényes: 2018. december 11. - 2019. január 11.

Tisztelt Sportolók!

2019 január 10-én a Brüsszeli krt. 7 szám alatti íjász pincében a sportorvosi vizsgálatokat lehet megcsináltatni. A vizsgálatok 18-órától kezdődnek a Szittya Hagyományörző íjászaival, mi kb. 18.30-19-órától mehetnénk. A doktornő addig marad amíg van sportoló. A vizsgálathoz természetesen igazolvány, egészségügyi kártya (TAJ) és a versenyengedély kérő lapot kell hozni. 18 év alatt a vizsgálat díja 2000 Ft, 18 év felett 3000 Ft. Akinek a versenyengedély kérő lapja már nálam van természetesen vissza fogom adni arra az időre. Aki szeretne jönni kérem jelezze! Természetesen meg lehet csináltatni egyénileg is a szegedi sportorvosi rendelőben, de ott is előre kell időpontot egyeztetni. Minél előbb foglaljatok időpontot!

 

Érvényes: 2018. december 04. - 2019. február 28.

2019 január 30-a után az edzéseket csak azok a sportolók látogathatják, akik sportorvosi engedéllyel rendelkeznek! Azoknak a sportolóknak, akik 2019-es év folyamán bármilyen szintű és szervezésű versenyen szeretnének indulni, versenyengedély kiváltása kötelező!

Érvényes: 2018. október 08. - 2018. december 19.

Az tanfolyami edzések a továbbiakban, hétfőn 17-19-ig, szerdán 17-19-ig,  szombaton 16-18 óráig lesznek megtartva.

Érvényes: 2018. szeptember 30. - 2018. december 30.

Október 1-től edzéseinket a Cserzi Mihály u. 30. alatt tartjuk, a régi termünkben.

Az edzések időpontja is változik!

Hétfőn, szerdán, vasárnap csak a tanfolyamokat végzők és a versenyzők számára van lehetőség a gyakorlásra. Kedden, csütörtökön, pénteken mindenki számára nyitott. Ez utóbbi napok edzésideje még az igényeknek megfelelően változhat. Figyeljétek a oldalunkon megjelenő híreket. Az edzések pontos idejét keressétek a lap alján az edzéseknél.

 

Érvényes: 2018. szeptember 29. - 2018. december 31.

A hétvégét a csodálatos fekvésű Gallizien-ben töltöttük Ausztriában, itt rendezték meg a Közép Európai Kupasorozat utolsó versenyét.

Oldalak

Szegedi Sportíjász Egyesület

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg az íjászat szellemiségét, és mint olimpiai sportot újra közismertté és elismertté tegyük. A versenysporton kívül egy kiváló szabadidős tevékenységet ismerhet meg az, aki csatlakozik az íjászok egyre népesebb táborához. Egyesületünkben mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szakágat, pálya (olimpiai íjászat), terep, 3D, és történelmi szakág felé is lehet orientálódni. Nagy tapasztalattal rendelkező edzőink, instruktoraink egymásra épülő, több lépcsős oktatási rendszerben segítenek elsajátítani az íjászat technikáját, szabályait. Az edzéseket Banda Tibor, a Magyar Íjász Szövetség szövetségi kapitánya irányítja.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az olimpiai versenysport oktatására, utánpótlásbázis nevelésére. Fiatal sportolóink közül már négyen a nemzeti utánpótlás csoport tagjai, Banda Árpád felnőtt pályaíjászunk pedig az ország első számú válogatott olimpiai kategóriás versenyzője. Fiatal sportolóink eredményei e tekintetben önmagukért beszélnek.

Egyesületünk az Újszegedi Torna Club Íjász Szakosztályaként alakult 2000. szeptember 25-én azzal a szándékkal, hogy a régióban íjászattal foglalkozó, közös érdeklődési körű embereket összefogja. Mára önálló sportegyesületet hoztunk létre Szegedi Sportíjász Egyesület néven.

Tagjainknak rendszeresen szervezünk belső összejöveteleket, táborokat, szabadidős rendezvényeket is, amelyek jó hangulatukkal nagyban hozzájárulnak kiváló közösségünk folyamatos épüléséhez, és szakmai fejlődéséhez.

Íjászbemutatók, versenyek rendezését is vállaljuk rendezvényeken, falunapokon, céges csapatépítőkön és sportnapokon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Legyél Te is tagja egy lendületesen fejlődő egyesületnek!

Edzéseinkről bővebben az edzések fül alatt.

 

Feliratkozás Front page feed csatornájára