Hírek

Érvényes: 2023. szeptember 14. - 2025. szeptember 14.

https://www.youtube.com/watch?v=_fWJUNj4O3Y&t=122s&ab_channel=HetiK%C3%B...

Egyesületünket a TiszapART televízió látogatta meg. A beszélgetésen kívül egy jó hangulatú "lövöldözős" edzéssé alakult a délután. Vendégeink belekóstolhattak a nyíl ellövésének élményébe is.

Érvényes: 2023. szeptember 11. - 2024. szeptember 11.

                                                                             

Szombaton rendezték Budapesten, a Pályaíjász Országos Bajnokságot, ahol egyesületünkből Falat Réka és Ónodi Boglárka felnőtt női kategóriában, Tar Ferenc Milán ifjúsági kategóriában reflexíjjal állt lővonalhoz 70 méteres távon.

Érvényes: 2023. július 31. - 2025. július 31.

                                 

Véget ért a Mártélyi edzőtábor!

Röviden: Aki részt vett rajta és ma nem kell dolgoznia, nyilván most is alszik, aki pedig ébren van ő pedig már a következő tábort várja!

A kilenc napos tábor végén ismét közösen értékeltük az előző napok munkáját, és természetesen ötleteltünk is a jövőre nézve. Van még sok megoldandó program és feladat, de ez nagyon jó, mert ez visz előre!

                               

Érvényes: 2023. július 13. - 2024. augusztus 13.

                            

És itt a nyár ismét! Ha nyár akkor pedig edzőtábor!

2023 július 21 - július 30-ig edzőtáborban vagyunk! Ez idő alatt a pályán az edzések szünetelnek!

Első edzés augusztus 2, szerda.

Mindenkinek tartalmas nyarat és jó pihenést kívánunk!

Érvényes: 2023. május 23. - 2024. május 23.

                                                                                             

Ismét elkezdődtek az elméleti és gyakorlati vizsgák.

Oldalak

Szegedi Sportíjász Egyesület

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg az íjászat szellemiségét, és mint olimpiai sportot újra közismertté és elismertté tegyük. A versenysporton kívül egy kiváló szabadidős tevékenységet ismerhet meg az, aki csatlakozik az íjászok egyre népesebb táborához. Egyesületünkben mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szakágat, pálya (olimpiai íjászat), terep, 3D, és történelmi szakág felé is lehet orientálódni. Nagy tapasztalattal rendelkező edzőink, instruktoraink egymásra épülő, több lépcsős oktatási rendszerben segítenek elsajátítani az íjászat technikáját, szabályait. Az edzéseket Banda Tibor, a Magyar Íjász Szövetség szövetségi kapitánya irányítja.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az olimpiai versenysport oktatására, utánpótlásbázis nevelésére. Fiatal sportolóink közül már négyen a nemzeti utánpótlás csoport tagjai, Banda Árpád felnőtt pályaíjászunk pedig az ország első számú válogatott olimpiai kategóriás versenyzője. Fiatal sportolóink eredményei e tekintetben önmagukért beszélnek.

Egyesületünk az Újszegedi Torna Club Íjász Szakosztályaként alakult 2000. szeptember 25-én azzal a szándékkal, hogy a régióban íjászattal foglalkozó, közös érdeklődési körű embereket összefogja. Mára önálló sportegyesületet hoztunk létre Szegedi Sportíjász Egyesület néven.

Tagjainknak rendszeresen szervezünk belső összejöveteleket, táborokat, szabadidős rendezvényeket is, amelyek jó hangulatukkal nagyban hozzájárulnak kiváló közösségünk folyamatos épüléséhez, és szakmai fejlődéséhez.

Íjászbemutatók, versenyek rendezését is vállaljuk rendezvényeken, falunapokon, céges csapatépítőkön és sportnapokon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Legyél Te is tagja egy lendületesen fejlődő egyesületnek!

Edzéseinkről bővebben az edzések fül alatt.

 

Feliratkozás Front page feed csatornájára