Hírek

Érvényes: 2019. július 29. - 2019. december 31.

Idén is megrendezésre került az éves táborunk Mártélyon.

Érvényes: 2019. július 15. - 2019. december 31.

Érvényes: 2019. június 27. - 2019. december 31.

Árpi utolsó meccse a világranglista 3. helyezett holland íjásszal. (28.25) riport 1.02.0

https://www.mediaklikk.hu/video/europa-jatekok-birkozas-sportloveszet/

Érvényes: 2019. június 25. - 2019. december 31.

Banda Árpád tegnapi kiesős fordulói. Első meccs 3,15, második 3,38.

https://www.mediaklikk.hu/video/europa-jatekok-judo-asztalitenisz-loveszet-3x3-as-kosar/?fbclid=IwAR2Da1RB-fOFvTNAtMZTDpw58ZFLZ1js-UipUEeLQLuQMLhAaOlo5AyPKY0

Folytatás csütörtökön délelőtt a 8-ba kerülésért az M4 tv-n, vagy az internetes csatornáján. Az ellenfele a holland Wijler, világranglista jelenleg 3. íjásza.

Oldalak

Szegedi Sportíjász Egyesület

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg az íjászat szellemiségét, és mint olimpiai sportot újra közismertté és elismertté tegyük. A versenysporton kívül egy kiváló szabadidős tevékenységet ismerhet meg az, aki csatlakozik az íjászok egyre népesebb táborához. Egyesületünkben mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szakágat, pálya (olimpiai íjászat), terep, 3D, és történelmi szakág felé is lehet orientálódni. Nagy tapasztalattal rendelkező edzőink, instruktoraink egymásra épülő, több lépcsős oktatási rendszerben segítenek elsajátítani az íjászat technikáját, szabályait. Az edzéseket Banda Tibor, a Magyar Íjász Szövetség szövetségi kapitánya irányítja.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az olimpiai versenysport oktatására, utánpótlásbázis nevelésére. Fiatal sportolóink közül már négyen a nemzeti utánpótlás csoport tagjai, Banda Árpád felnőtt pályaíjászunk pedig az ország első számú válogatott olimpiai kategóriás versenyzője. Fiatal sportolóink eredményei e tekintetben önmagukért beszélnek.

Egyesületünk az Újszegedi Torna Club Íjász Szakosztályaként alakult 2000. szeptember 25-én azzal a szándékkal, hogy a régióban íjászattal foglalkozó, közös érdeklődési körű embereket összefogja. Mára önálló sportegyesületet hoztunk létre Szegedi Sportíjász Egyesület néven.

Tagjainknak rendszeresen szervezünk belső összejöveteleket, táborokat, szabadidős rendezvényeket is, amelyek jó hangulatukkal nagyban hozzájárulnak kiváló közösségünk folyamatos épüléséhez, és szakmai fejlődéséhez.

Íjászbemutatók, versenyek rendezését is vállaljuk rendezvényeken, falunapokon, céges csapatépítőkön és sportnapokon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Legyél Te is tagja egy lendületesen fejlődő egyesületnek!

Edzéseinkről bővebben az edzések fül alatt.

 

Feliratkozás Front page feed csatornájára