Hírek

Érvényes: 2021. április 14. - 2022. április 14.

         

Az M4 televízió látogatott egyesületünkbe. Köszönjük az érdeklődésüket!

Árpi anyaga 20' 13" kezdődik. 

https://mediaklikk.hu/video/sporthirado-2021-04-02-i-adas-6/

 

Érvényes: 2021. április 13. - 2022. április 13.

                    

Nyári tábor Mártélyon!

Érvényes: 2021. április 01. - 2022. április 01.

            

Az ünnepek alatt a pénteki (április 2.) edzés meg lesz tartva. A szombati és a hétfői edzés elmarad! A következő az április 7.-i edzés lesz.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést kívánunk!

Érvényes: 2021. március 21. - 2022. március 21.

 Március 27.-én szombaton 16.00-tól ismét a Balatoni utcai íjászpályánkon indulnak az edzések. Ezt követően visszatérünk a megszokott időpontokhoz. Hétfő - szerda - péntek 17 - 19 - óráig, szombaton  16 - 18 - óráig. A járványhelyzet miatt a személyes védőfelszerelés használata kötelező! Április 2. és 3. húsvét ünnep, ezeket a napokat még megbeszéljük.

Oldalak

Szegedi Sportíjász Egyesület

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg az íjászat szellemiségét, és mint olimpiai sportot újra közismertté és elismertté tegyük. A versenysporton kívül egy kiváló szabadidős tevékenységet ismerhet meg az, aki csatlakozik az íjászok egyre népesebb táborához. Egyesületünkben mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő szakágat, pálya (olimpiai íjászat), terep, 3D, és történelmi szakág felé is lehet orientálódni. Nagy tapasztalattal rendelkező edzőink, instruktoraink egymásra épülő, több lépcsős oktatási rendszerben segítenek elsajátítani az íjászat technikáját, szabályait. Az edzéseket Banda Tibor, a Magyar Íjász Szövetség szövetségi kapitánya irányítja.

Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettünk az olimpiai versenysport oktatására, utánpótlásbázis nevelésére. Fiatal sportolóink közül már négyen a nemzeti utánpótlás csoport tagjai, Banda Árpád felnőtt pályaíjászunk pedig az ország első számú válogatott olimpiai kategóriás versenyzője. Fiatal sportolóink eredményei e tekintetben önmagukért beszélnek.

Egyesületünk az Újszegedi Torna Club Íjász Szakosztályaként alakult 2000. szeptember 25-én azzal a szándékkal, hogy a régióban íjászattal foglalkozó, közös érdeklődési körű embereket összefogja. Mára önálló sportegyesületet hoztunk létre Szegedi Sportíjász Egyesület néven.

Tagjainknak rendszeresen szervezünk belső összejöveteleket, táborokat, szabadidős rendezvényeket is, amelyek jó hangulatukkal nagyban hozzájárulnak kiváló közösségünk folyamatos épüléséhez, és szakmai fejlődéséhez.

Íjászbemutatók, versenyek rendezését is vállaljuk rendezvényeken, falunapokon, céges csapatépítőkön és sportnapokon.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Legyél Te is tagja egy lendületesen fejlődő egyesületnek!

Edzéseinkről bővebben az edzések fül alatt.

 

Feliratkozás Front page feed csatornájára